keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kana-pesto-kasvisvuoka

Kana on yksi meidän perheessä useimmiten käytetty ruoka-aine. Mistä lie johtuu :) 
Välillä kuitenkin kaipaa jotain vaihtelua, kun tuntuu että tekee jatkuvasti samoja ruokia: makaroonilaatikko, jauheliha- ja kanakastike jne. Nyt sitten kaivelin nettiä ja löysin sieltä mukavan ohjeen.

Tätä voi syödä ihan sinällään tai keittää riisiä lisäksi. Meillä mies totesi, ettei se mitään riisiä tarvitse. Mutta lapsille maistuu ehkä paremmin riisin ja vaikka patongin kera.
Hyvää oli, mutta aikasta rasvaista siitä kuitenkin tuli. Olihan ohje karppaajien.


Kana-pesto-vihannesvuoka (4:lle)

600g broilerisuikaleita
1 isohko kesäkurpitsa 
2 paprikaa (laitoin 1 punaisen ja 1 keltaisen)
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 purkki pestoa (laiton punaista pestoa)
juustoraastetta

Ruskista broilerit ja mausta haluamillasi mausteilla. Sillä aikaa kun broilerit ovat pannulla, pilko kasvikset.
Sitten vain broilerit ja kasvikset vuokaan, sekoita pesto mukaan ja kippaa juustoraasteet pinnalle.
Uunissa (200 astetta) niin kauan että juusto saa hyvän värin pintaan.

Ei kommentteja: